OLDTIMER-KLASSIK s.r.o. CZ
B.Němcové 31
517 71 České Meziříčí
Česká republika

T +420 494 323 106
M +420 604 629 982
M +420 603 574 981

znak
Název projektu: Účast na zahraničních automobilových výstavách společnosti Oldtimer - Klassik, s.r.o.

Registrační číslo projektu: CZ.01.2.111/0.0/0.0/18_167/0014064

Popis projektu: Projekt je realizován v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost. Předmětem předkládaného projektu je zvýšení konkurenceschopnosti společnosti Oldtimer - Klassik, s.r.o. na zahraničních trzích, a to pomocí podpory účasti firmy na 11 mezinárodních výstav týkajících se veteránů a jejich renovací. Výsledkem projektu bude získat informace o cílovém trhu, získat si pozornost a rozšířit povědomí o činnostech a produktech společnosti na cílovém trhu, navázat kontakty s místními firmami, získat.
Projekt je spolufinancován Evropskou unií.

EU

EZ Elektrický posilovač řízení



Užíváte si naplno jízdu s vaším veteránem, ale ocenili byste také vetší lehkost v řízení, kterou by též užívala i Vaše partnerka?


Dopřejte si stejně snadné řízení jako u novodobých vozidel beze změny řídících vlastností vašeho vozu! ANO, je to možné se systémem elektrického posilovače řízení EZ Power Steering, který je velice oblíbený a vyzkoušený všude jinde ve světě.

Nepochybně si všichni milovníci veteránů užívají chvíle, kdy se mohou se svým naleštěným vozem pochlubit mezi ostatními. Ale rozhodně by všichni rádi uvítali snažší manipulaci s vozem a ocenili snažší řízení. My Vám nabízíme řešení.

Instalace elektrického posilovače řízení:

EZ Elektrický posilovač řízení používá elektronický posilovač řízení (EPS) tj. systém, který je umísťován do moderních aut.

Samotná instalace nevyžaduje žádné vrtání otvorů či jiné řezání nebo sváření na podvozku.

K instalaci EZ systému používáme na míru CNC laserem řezané držáky, které jsou navrženy pro původní montážní body vašeho vozu. Pod volantem se provádějí prakticky neviditelné úpravy, které jsou pak zcela skyty pod palubní desku a pod kapotou se také žádné změny neprovádějí, takže vše zůstává v původním originálním stavu.

Výhody elektrického systému oproti hydraulickému systému jsou mnohačetné. Elektromotor je v záběru pouze při nutnosti využití posilovače řízení, zatímco hydraulické čerpadlo neustále pracuje, když je motor v chodu. Hydraulické zařízení obecně používá kolem 4 koní, kdy spotřebovává zbytečně palivo navíc, dokonce i při jízdě po rovině.

Nyní dodáváme i originální volanty s menším průměrem. To Vám ve vašem voze přinese mnohem více místa a pohodlí.



 
napis fotogalerie
logo1 logo2 logo3 logo4 logo5 logo6 logo7 logo8
OMEGA Czech
Copyright © 2013 OLDTIMER KLASSIK s. r. o